Libikóka - Bródy János és Csányi Vilmos a Radnótiban

Krizsó Szilvia beszélgetős estjének február 20-án Bródy János és Csányi Vilmos lesznek a vendégei a Radnóti Színházban.

Ajánló:

Az egyiknek sikerül, a másiknak nem - állítja a híres sláger, és Krizsó Szilvia újságíró, televíziós műsorvezető is, aki vendégeit sikerről és kudarcról faggatja.

Könnyű anekdotázás és őszinte vallomások, elsöprő győzelmek és csúfos bukások története meglepetésekkel - a közönség és a vendégek számára is.

Krizsó Szilvia a Libikókáról:

"Az est ötletét Bálint András adta, akivel egy riport során a jövőbeni terveinkről beszélgettünk. Megemlítettem neki, hogy régi vágyam, hogy egy önálló talkshowt vezessek, de nagyon úgy fest, ez nem fog megvalósulni. Akkor azt kérdezte: 'Miért nem találsz ki valamit? Én hiszek benned, nálunk rendelkezésedre áll a terep.'

Ettől nagyon fellelkesültem, és elkezdtem ötletelni. Világéletemben kudarckerülő voltam, és mindig foglalkoztatott, mitől lesz valaki sikeres. Miért lesz valakiből sikerkovács, másból meg örök vesztes? És hogy miként lehet építkezni a kudarcokból, néha akár még jobban is, mint a sikerekből. Ezért döntöttem úgy, hogy álljanak ezek a kérdések a beszélgetéssorozat középpontjában. Ráadásul az, hogy ki mit tart sikernek, illetve kudarcnak, egyáltalán nem egyértelmű. Mert lehet, hogy a külvilág valakiről azt gondolja, hogy éppen fent van, miközben ő még sose érezte magát ennyire lent és fordítva. Arra jutottam, hogy a sikerek és a kudarcok egyidejű megléte leginkább a művészek és az üzletemberek életében van jelen, ezért közülük hívok meg egy-egy vendéget. Az üzletember egyik nap nagyot nyerhet egy jó döntéssel, másnap viszont akár mindent elbukhat egy rossz lépéssel. A művészt ma zajosan ünneplik, holnap esetleg kifütyülhetik, de harmadnap is ki kell állnia a közönség elé." (A Színház.hu Krizsó Szilviával készült interjúja itt olvasható.)

n LIBIKOKA

Libikóka - fent és lent
Beszélgetés Krizsó Szilviával
Az est vendégei:
Bródy János, zenész
Csányi Vilmos etológus, szépíró
Közreműködik: Darvas Ferenc zongorán, valamint a Radnóti Színház művészei
Munkatársak: Bálint András, Hárs Anna, Kálmán Zsuzsa, Őri Rózsa
2013. február 20., 19 óra
Radnóti Színház

süti beállítások módosítása