40 ezerért is kínálnak jegyet üzérek a Nemzetibe

Jegyüzérek negyvenezer forintos villámáron kínálnak páros belépőt a Nemzeti Színház előadásaira a Vaterán - számolt be a Népszabadság.

Hétfőn kezdték el árulni a jegyeket a Nemzeti Színház áprlilisi előadsaira, az online árusítás azonban lebénult. Tíz után ismét leállt a színház szervere. Gálos Orsolya sajtófőnök szerint ez természetes, nincs az a szerver, ami kibírná a 18 ezres rohamot.

A Nemzeti épülete előtt is kanyarog a sor, de az előző havi árusítással ellentétben most sorszámot osztanak. Két pénztárnál lehet vásárolni, a bankkártyásnál és a készpénzesnél.

nemzeti

Előjegyzés már régóta nincs. A bérletesek és az ajándékutalványosok a kivételek. A múlt hónapban csak a speciális nézőterű produkcióknál limitálták az előadásonként vásárolható jegyek számát, ebben a hónapban mindenki egy estére maximum négy belépőt vehet. 

Vannak, akik tetemes felárral árulják a jegyeket a Vaterán és a Teszveszen. A kikiáltási ár nem nagyon tér el a valós ártól: 6000 forint két jegyért a keddre szóló Amphitryon-produkcióra, de a villámár negyvenezer forint. Mint Gálos Orsolya a lapnak elmondta: nem örülnek a jegyüzéreknek, de mint kiderült, sajnos nem tudnak ellenük tenni semmit, nincs hozzá jogi eszközük.

Forrás: nol.hu

A Színház.hu interjúját Gálos Orsolyával itt olvashatják.

süti beállítások módosítása