Ismét Karinthy-túra Újbudán!

2013. március 9-én rendezik meg a harmadik Karinthy-túrát, amelyen a résztvevők a Karinthy Színházhoz és a Karinthy-családhoz köthető helyeket keresik fel Újbuda kulturális főútvonala mentén egy feladatlap segítségével.

Karinthy-túra 3.

avagy a Karinthy- család nyomában a Móricz Zsigmond körtértől a Gellért Szállóig 
Rajt és cél: Moha Kávéház és Kultúrtér, 1114 Budapest, Bartók Béla út 11-13. 
A játék menete: a résztvevők a verseny napján a Moha Kávéház és Kultúrtérben kézhez kapnak egy totót és egy feladatlapot, melynek útmutatása alapján felkeresnek néhány olyan helyszínt (Hadik Kávéház, Karinthy Szalon) amely valamilyen formában köthető a Karinthy-családhoz vagy a Karinthy Színházhoz, majd a kitöltött feladatlapokat és a totót a rendezőknek a célban leadják.
Nevezni a helyszínen 10.00-10.30 óra között lehet, a túra indítása folyamatos.
A túra nevezési díja: 500.-Ft/fő.

A célt 12.45 órakor zárják, 13.00 órakor eredményhirdetés.

Karinthy hadik teraszán

A helyes megfejtők között a rendezők kisorsolnak a Karinthy Színház által felajánlott jegyeket, a Kossuth Kiadó gondozásában megjelent Karinthy-sorozatból való könyveket, illetve a Hadik Kávéházba, valamint a Danubius Hotel Gellértbe szóló vendéglátást.

A játékra- a hely befogadóképességének szűkössége miatt- ajánlott előzetesen regisztrálni, melyhez az alábbi kérdésre adott helyes választ kell elküldeni 2013. március 7-ig névvel, címmel a varosikultour@gmail.com e-mail címre:
Ki írta az Ördöggörcs című művet:
a, Karinthy Frigyes

b, Karinthy Márton

c, Karinthy Ferenc
(De aki elmulasztaná az előzetes regisztrációt, az is nyugodtan induljon el a rajthelyre, mindenkit nagy szeretettel várnak a rendezők!)

süti beállítások módosítása