A hölgy fecseg és nyomoz a Játékszínben

Krimi-vígjátékt tűz műsorára a Játékszín: A hölgy fecseg és nyomoz című darabot március 10-én mutatják be, Vári Éva és Gálvölgyi János főszereplésével.

Darabismertető:

Alice vénkisasszony, a régi bútordarab, a jegyzői iroda alkalmazottja, egy nap főnökét hátában késsel, holtan találja az íróasztal mellett. Megérkezik Grandin felügyelő, náthás és mogorva, mert betegen kirángatták az ágyából. A megfázás tünetein és a nyomozati munka nehézségein felül szegény felügyelőnknek még Alice kisasszonnyal is meg kell küzdenie, aki régi ismerősét véli felfedezni a detektív személyében, és mint autodidakta nyomozó a haláleset kivizsgálásában is lelkesen "segít". Tehát ketten is fejtegetik a bűncselekmény szálait. Kedves néző, Ön szerint ki jön rá előbb, hogy ki a gyilkos?

Vári Éva a darabról:

Nem szeretem a krimiket, már csak azért sem, mert sajnos volt alkalmam átélni. Úgy törtek be egyszer a lakásomba, hogy otthon voltam. Hallottam, hogy bejön valaki; lekiabáltam a galériáról, de nem jött válasz, a rabló egy pillanat alatt kipakolt mindent, amit tudott.Soha nem játszottam még együtt Gálvölgyi Jánossal, de korábban még csak nem is találkoztunk, ennek ellenére szinte azonnal egymásra találtunk a színpadon. Izgalmas volt ezt a darabot színpadra vinni, fordulatokban gazdag a történet, emellett vicces is. Mi magunk is sokat nevettünk a próbákon – mondta Vári Éva a Blikknek.a holgy fecseg  254

Jack Popplewell - Robert Thomas: A HÖLGY FECSEG ÉS NYOMOZ

krimi vígjáték két részben
fordította: Bognár Róbert
Alice Postic VÁRI ÉVA
Henri Grandin GÁLVÖLGYI JÁNOS
Rocher CSONKA ANDRÁS
Clara Rocher SZŐLŐSKEI TIMEA
Robert de Charance DÓZSA ZOLTÁN
Suzanne Brissard LÉVAY VIKTÓRIA
Virginie Renoir GILICZE MÁRTA
Maximin KOCSÓ GÁBOR
egy hölgy CSÁKBERÉNYI-NAGY ANNA
Díszlet- és jelmeztervező: KOVÁCS YVETTE ALIDA
Ügyelő: PETYI JÁNOS
Súgó: DOBOS ERIKA, DEME ZSÓFIA
Rendezőasszisztens: SKRABÁN JUDIT
Rendező: SZILÁGYI TIBOR
Bemutató:
2013. március 10. 19:00
Játékszín

süti beállítások módosítása