Semmi pánik - darabot temet a Centrál Színház

Woody Allen Semmi pánik című darabját 2007-ben mutatta be a Centrál Színház, Galla Miklós fordításában. Az előadást utoljára március 21-én láthatja a közönség.

A darab középpontjában egy átlagos amerikai kispolgári turistaházaspár áll, akiknek a felbukkanása mind az ország, mind az ottani amerikai követség mindennapjait felzaklatja.
"A Semmi pánik hat éve van műsoron, ez nem akármilyen teljesítmény. Ehhez nagyon jó csapat kell, és a Semmi pániknál ez megadatott – meséli Puskás Tamás. – Bíztam benne, hogy Magyar Attila, Borbás Gabi, Papp János és a fiatal színészek otthonosan fognak mozogni abban a furcsa humorú világban, ami Woody Allen sajátja, és a jelek szerint ez sikerült is. A Semmi pánik – amelyet két évvel ezelőtt felfrissítettünk, új beállók csatlakoztak a produkcióhoz – hosszútávon is emblematikus előadásnak bizonyult."
semmipanik2Az eredeti szereposztásban az ifjú szerelmespárt Nagy Cili és Simon Kornél alakította, Simon Kornél a felújításban játékmesterként vett részt, a két szerepet Ágoston Katalin és Ódor Kristóf vette át. Velük látható utoljára a Semmi pánik, március 21-én, 19 órától a Centrál Színházban.

Forrás: centralszinhaz.hu

süti beállítások módosítása