Bábszínházi bemutatót tart a Harag György Társulat

A 2012-2013-as bábszínházi évad utolsó bemutatójaként egy Andersen-klasszikust visz színre a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulatának. 2013. április 17-én, 11 órakor a Pöttöm Pannát viszi színre a társulat Brighella Bábtagozata.

Bandura Emese rendező szerint ez a történet „Andersen klasszikusa nyomán egy mese a boldogságkeresésről az álmok kertjének virágai között, egy aprócska kislányról, akit az élet furcsa helyzetekbe sodor, de végül megtalálja a maga útját. A boldogság felé vezető utazás részeseiként megtanulhatjuk, hogy vannak ugyan buktatók és kudarcok, de a megfelelő pillanatban hozott jó döntés gyökeresen megváltoztathatja sorsunk alakulását”.

 

panna34

 

A produkció alkotói szeretettel várnak minden 4 év fölötti gyereket az Északi Színház pódiumtermébe 2013. április 17-én, 11 órakor. Az évad utolsó bábelőadásának szereplői Nagy Anikó, Bandura Emese és Nagy Tamás. A mesélő hangja Rappert-Vencz Gábor, az angyali hang Némethy Zsuzsa. A bábokat Baráth Csaba Attila tervezte, a rendező asszisztense Bandura Tibor.

 

süti beállítások módosítása