Koncertekre és évadzáró bulira is vár a Katona+

A Katona+ sorozatban az évad végén is izgalmas programokkal várja nézőit a színház. 

 

A Katona+ sorozatban felnőtt- és gyerekprogramokkal, koncertekkel, felolvasóestekkel és rengeteg egyéb eseménnyel várják a nézőket a színház felújított előcsarnokában.

Május 31-én a Kiss Erzsi Panchan együttes játssza vadonatúj slágereit az elmúlt hónapokban már több sikeres koncertnek helyet adó előcsarnokban. Az együttes egyik oszlopos tagja Szandtner Anna, az Örkény Színház művésznője, és csak ezen az estén az örömzenélésbe beszáll Rezes Judit is.

panchan2
Izgalmas estét ígér a Katona és a Kaviart közös sorozatának legújabb estje is, ahol egy művész, egy tudós és katonás színészek járnak körbe egy-egy témát. Május 30-án Lugosi Viktória vendége Rácz Zoltán, az Amadinda vezetője és dr. Bazsó Péter, idegsebész főorvos lesz, a vendégek kedvenc irodalmi szövegeit pedig Borbély Alexandra és Pálos Hanna szólaltatja meg. 

Június 2-án a Libri Kiadó könyvheti rendezvényén könyvújdonságok szerzőivel találkozhatnak az érdeklődők, a kötetekből pedig katonás színészek, Fullajtár Andrea, Tasnádi Bence és Vajdai Vilmos olvasnak fel részleteket. A különleges találkozás helyszíne a nagyszínpad.  A bemutatott könyvek egész este 20 százalékos kedvezménnyel megvásárolhatók a Katona könyvesboltjában, a K:önyv és Boltban.


Katona József SzínházFotó: magyarteatrum.hu

 

Június 13-án közös színházi évadzáróra várják az érdeklődőket: az évadzáró buli keretében nem csak a Katona 30., jubileumi szezonját búcsúztatják, de minden színházszeretőt várnak az estére, melyen több budapesti társulat színészei együtt lépnek fel a Katona előcsarnokában. Este 8-tól egyedülálló színházi rap-folyam indul Máthé Zsolt, Vajda Milán (Örkény Színház), Péter Kata (Vígszínház), Kiss Diána Magdolna (Hoppart), valamint Dankó István, Ötvös András és Vajdai Vilmos részvételével. A színházi rap-folyam után karaoke-show és éjfélig tartó zenés-táncos mulatság várja az érdeklődőket. Az est képi világáról László Zsuzsi gondoskodik, a dj-pult mögött Vajdai Vilmos áll majd.

 

Forrás: katonajozsefszinhaz.hu

 

süti beállítások módosítása