Kampf - az évad utolsó bemutatója az M Studiónál

Június 7-én és 8-án kerül sor az évad utolsó bemutatójára a sepsiszentgyörgyi M Studiónál. A Kampf (Harc) című előadást Fehér Ferenc, budapesti rendező-koreográfus jegyzi az Új Stúdióteremben.


Fehér Ferenc, budapesti Lábán Rudolf- és Hevesi Sándor-díjas koreográfus rendezésében jött létre az évad utolsó bemutatója az M Studiónál. Fehér Ferenc első alkalommal rendez erdélyi társulatnál, magyarországi előadásai számos nemzetközi színházfesztiválon nagy sikerrel szerepelnek. A rendező-koreográfus állandó alkotótársa Kovácsovics Dávid zeneszerző, fénytervező, akihez ez alkalommal Bocskai Gyopár jelmeztervező társult. 


Az előadás címe KAMPF, melynek jelentése: harc, azaz protokolláris küzdelem a ranglétrán való felfelé jutásért. Ebben a küzdelemben nincs jutalom, csak mindennapi, folyton változó játszmák, melyekkel mindannyian szembesülünk. Az előadás a kortárs tánc nyelvét használva, játékos formában jeleníti meg hétköznapi vívódásainkat, gúnyolódással, hatalmi játszmákkal szembeni kiszolgáltatottságunkat. Bárki lehet megalázott, az óriásokból is válhatnak kisemberek – ám, a rendező elképzelésében, e harcot célszerűbb játékként, jókedvűen felfogni

.
Az előadásban először lép színpadra az M Studio társulatának új tagja, Bokor Andrea, a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem mesterképzős hallgatója.

 

plakat kampf

 


KAMPF

Szereplők:

Bajkó László, Bokor Andrea, Nagy Eszter, Orbán Levente,
Polgár Emília, Szekrényes László, Veres Nagy Attila
Rendező és koreográfus: Fehér Ferenc
Zeneszerző, fénytervező: Kovácsovics Dávid
Jelmeztervező: Bocskai Gyopár
 

Bemutató: 2013. június 7., 8. - 19.00.

 

 

Az első bemutatóra a Mecénás-bérlet és a Tamási I bérlet, a másodikra a Tamási II bérlet érvényes, ingyenes helyfoglalás ellenében, valamint jegyek is válthatók a Városi Kulturális Szervezőirodában (Szabadság tér 1., 0267-312104). Az előadások helyszíne az Új Stúdióterem. 


További előadás: június 17, hétfő, este 7-től.

 

süti beállítások módosítása