Rendhagyó évadzárót tartottak Békéscsabán

Rendhagyó évadzáró ünnepséget rendezett a Békéscsabai Jókai Színház és a Napsugár Bábszínház péntek este. A társulat tagjai kiköltöztek a színház előtti tér kerthelyiségébe.


Az évadzáró egyben a színház nyári programjainak megnyitója volt. "Egész nyáron minden este történik valami" szlogennel a Békéscsabai Jókai Színház folytatja a tavaly sikert aratott programjait" - mondta el Fekete Péter, a színház igazgatója.


A színház TeÁtrium udvarában ismét lesznek felolvasóestek, a színház felkérésére a város ismert személyiségei családtagjaikkal fogadják a vendégeket, saját készítésű süteményekkel és számukra kedves italokkal kínálják az érdeklődőket.

 

Békéscsabai Jókai Színház

 

"Szeretnénk, ha az estékre a tavalyinál is többen térnének be. Az emberek a vers- és zenehallgatás közben beszélgetni is tudnak egymással kellemes környezetben" - jegyezte meg az igazgató. Az előadások ingyenesek, a nézőtéren szabad a ki- és a bejárást biztosítanak.


A Jókai Színház drámaíró pályázatának legjobb tizenhárom alkotását is láthatja a közönség felolvasószínházi keretek között. Békéscsaba megújult belvárosában, az új köztereken, a Városháza előtt és annak udvarán folyamatosan művészeti, kulturális programokat tartanak.

 

Forrás: MTI

 

süti beállítások módosítása