Megpörgethetjük a Nyári Fesztivál szerencsekerekét

A Városháza parkban sétálók a Budapest Anno kiállítás múltidéző képei között felfedezhetnek egy szintén nosztalgikus látványelemet: a Budapesti Nyári Fesztivál szerencsekerekét, mellyel 50%-os kedvezményt nyerhetnek a Fesztivál városmajori vagy margitszigeti előadásaira és koncertjeire.


Egy rövid regisztráció után a pörgetésre vállalkozók – ha Fortuna is úgy kívánja – 50%-os kedvezményt kapnak ajándékba a Fesztivál városmajori vagy margitszigeti előadásaira és koncertjeire, de az igazán tehetséges kerekezők akár páros belépőt is nyerhetnek a tervezett programok valamelyikére.

 

szerencsekerek


Érdemes forgatni, hiszen négy jegyet is vásárolhatunk kedvezményes áron, és akkor se csüggedjünk, ha a szerencsétlen csillagállás miatt a „sajnos nem nyert” feliratnál áll meg a kerék. Aznap nem, de másnap – sőt, akár mindennap! – újra próbálkozhatunk az akciós és nyeremény jegyek kipörgetésével!

A Szabad Tér Színház Városháza parkban lévő jegyirodája mellett a színház többi értékesítő helyét is érdemes figyelemmel kísérni: a Nagymező utcai jegyirodában, a Széll Kálmán téren valamint a Mammut és az Allee bevásárlóközpontokban működő jegypontoknál is hetente megújuló akciókkal várják a színház szerelmeseit.

 

Forrás: szabadter.hu

süti beállítások módosítása