Mátyás, az igazságos - Rockmusical ősbemutató Szigetszentmiklóson

Mátyás, az igazságos címmel mutatnak be családi rockmusicalt a bikali élménybirtokon július 6-án. A látványos show-elemeket ígérő darab a premiert követően augusztus 10-ig további hat alkalommal lesz majd látható.

A Puchner-birtok, Bikal, a Szigetszentmiklósi Sziget Színház és a Nemzeti Lovas Színház közös produkciójában megvalósuló előadás Kinizsi Pál és Mátyás király barátságán keresztül mutatja be a kor történelmi eseményeit. Lovas felvonulás, táncosok és fülbemászó dallamok segítségével, minden eddiginél látványosabb formában elevenedik meg igazságos Mátyás király személye. A darab zenéjét Szűcs Miklós szerezte. A főbb szerepekben Pintér Tibort, Papadimitriu Athinát, Makrai Pált, Buch Tibort és Kaszás Gézát láthatja a közönség.

 

Mátyás oriás

 

 

Előadások: 2013. július 6., 13., 20., 27. 2013. augusztus 3. és 10.

 

Mátyás, az igazságos
családi rockmusical
 
Zene: Szűts István
Szöveg: Pintér Tibor
Rendező: Pintér Tibor
Koreográfus: ifj. Nádasdy András és Patuzzi Mónika
Díszlet és látvány: Domján Gábor
Technikai vezető: Csukay Zoltán
 
Főbb szerepekben:
Pintér Tibor, Buch Tibor, Makrai Pál, Papadimitriu Athina, Kaszás Géza, Dóczi Péter, Várfi Sándor, Bencze Sándor, Mohácsi Márk, Balogh Máté, Szabó Dorottya, Békefi Viktória, a Szigetszentmiklósi Sziget Színház tánckara és musical stúdiójának növendékei, valamint a Puchner Birtok-Bikal lovasai és színészei.


süti beállítások módosítása