A csodálatos Pókember utódját keresik a Broadwayn

Pókember utódját keresik a Broadway-musical producerei, mivel a nagy sikerű Spider-Man: Turn Off the Dark előadás sztárja, Reeve Carney szeptemberben kiszáll a darabból.


A szereplőválogatást New Yorkban augusztus 19-re, Los Angelesben pedig augusztus 12-re írták ki. A felhívás szerint a húsz év körüli férfi jelentkezőknek a capella kell elénekelniük egy rockszámot. Fontos, hogy a vállalkozók vonzóak és jó humorúak legyenek, az etnikai hovatartozás azonban közömbös a meghallgatáson - sorolta a kedden nyilvánosságra hozott közlemény.
Reeve Carney a Carney rockbanda frontembere volt, amikor pár éve kiválasztották a Pókember-musical főszerepére, amelyben Bono és The Edge dalai szólalnak meg.

 


A képregény zenés színpadi feldolgozása minden idők egyik legdrágább, 75 millió dollárból színpadra állított Broadway-showja, de a lenyűgöző akcióelemekkel és speciális effektusokkal - mint a nézőtér felett repülő Pókember - tarkított darab a nézők körében osztatlan sikert aratott, és a műsor már azelőtt a Broadway egyik legnagyobb kasszasikere lett az előzetes bemutatókkal, mielőtt többszöri halasztás után végül 2011 júniusában lezajlott a hivatalos premier. Carney azok közé a szereplők közé tartozik, akik a leghosszabb ideig maradtak az előadással. Közben távozott az eredeti Mary Jane (Jennifer Damiano) és az első szereposztásban a zöld manót alakító Patrick Page is.

Forrás: MTI

 

süti beállítások módosítása