Férfi színjátszókat keres a Kispesti Kisszínház

Színjátszó tapasztalattal rendelkező férfi színészeket keres az amatőr státuszú Kispesti Kisszínház.

 

A Kispesti Kisszínház felhívása:

 

Öt éve működő nemhivatásos, tehát AMATŐR státuszú, HOBBI színtársulatunk meglévő és következő produkcióihoz keresünk (felső korhatár nélkül) felnőttkorú, tapasztalattal rendelkező, FÉRFI színjátszókat, akik tudják és akarják vállalni az állandó társulati tagságot, min. heti két próbával (hétfő-péntek este), havi tagdíj fizetési kötelezettséggel (Tagdíj összege a jelentkezési lapon megtalálható).

A társulat tagjai a mindennapos életük, iskolai, munkahelyi elfoglaltságuk mellett foglalkoznak a színjátszással, vagyis SENKINEK nem áll módunkban felajánlani főállású, fizetést adó, színész státuszt. Nincs fellépti díj, gázsi, valamint az előadások díszleteit is a társulat építi, pakolja, még előadások jelenetváltásai közben is.

Elsősorban olyan színjátszó tapasztalattal rendelkező jelentkezőket várunk, akik jelenleg nem tartoznak társulathoz, vagy ha játszanak máshol is, biztosan vállalni tudják a heti rendszerességű elfoglaltságot, valamint fel tudják, fel akarják vállalni egy HOBBI társulat minden felmerülő tevékenységét.

 

kispesti kisszinhaz


Meghallgatási követelmény:
- Két különböző hangulatú vers, és
- Két különböző karakterű monológ. (A versek és a monológok olyan szövegek legyenek, amelyekkel játszani is tud a jelentkező, tehát nemcsak kiáll és elmondja őket, hanem akár improvizációs feladatot is el tud vele játszani.)
- Ének-, zenetudás nem követelmény, de előny lehet. (Zenei alapot, ha van, a meghallgatásra AUDIO CD-n kérjük elhozni.)

Meghallgatás időpontja:
2013. augusztus 24-én, szombaton 08:00-20:00 óra között, valamint 2013. augusztus 25-én vasárnap 08:00-20:00 óra között. (Mindenkit adott időpontra fogunk hívni, tehát nem kell az egész napot ott tölteni.)

Jelentkezési határidő: 2013. augusztus 18., vasárnap

A jelentkezési lap innen tölthető le (jobb klikk, hivatkozás mentése más néven). A jelentkezési lapon kérjük feltüntetni a meghallgatásra kínált anyagot.

A fényképes jelentkezést rövid bemutatkozással és „szakmai” múlt megadásával a kispestikisszinhaz@gmail.com e-mail címre várjuk.

FONTOS TUDNIVALÓ!!! A jelentkezéseket csakis a teljesen kitöltött, fényképpel ellátott, és határidőre visszaküldött jelentkezési lapokkal tudjuk elfogadni, ellenkező esetben nem hívjuk be a meghallgatásra az adott jelentkezőt.

HOBBI társulatunk munkájáról egy kis info:
- A 2010/2011-es évadban Faroktól Fölfelé előadásunk Országos BRONZ minősítést kapott.
- A 2011/2012-es évadbéli Liliom előadásunk Országos EZÜST minősítést, a Ficsurt játszó szereplőnk SZÍNÉSZI, a rendező pedig RENDEZŐI DÍJAT kapott!!
- Valamint az előadás női főszerepét, Julit játszó színészünk, ezzel a szereppel, és az elmúlt 3 évben nyújtott egyéni teljesítményével SZÍNÉSZ II. végzettséget szerzett a 2011/2012-es évad végén.

 

süti beállítások módosítása