Füreden már nem dumálnak tovább

Badár Sándor zárta a Dumaszínház humorfesztiválját Balatonfüreden, melynek huszonnégy előadását összesen 9175 néző tekintette meg.

 

Mogács Dániel szerint rengeteg kreatív és elmeháborodott ember volt összezárva, ezért a jó előadás szinte garancia. Az pedig, hogy ő is köztük volt, újabb biztosíték a garanciára.
 

dumafured

Fotó: bevezetem.hu

 

A humorista elmondta: a Beugró kiforrott, begyakorolt rendszer, pörgős, célratörő, mindenki tudja, mit csinál, egyértelmű minden. A Duma Impró ezzel szemben szabadabb, de veszélyesebb. Mivel nem mindig csak a poénsűrűségre koncentrál, ezért több olyan jelenet van, ami nem sikerül annyira, de a nézők pont emiatt szeretik, mert látják, miből lesz a cserebogár. Sőt, részesei is lehetnek az előadásnak, alakíthatják a folyamatot, ez az oka annak, hogy ennyire erős jelenetek születnek a színpadon.

 

Janklovics Péter úgy vélte, a hihetetlen hangulat a nagyszerű közönségnek, a fesztiválfeelingnek, és nem utolsó sorban a közönség által fogyasztott alkoholos italok, valamint a negyven fokos hőség együttes hatásának volt köszönhető. A Beugróról megjegyezte, hogy kipróbált, régen bejáratott, hatalmas népszerűségnek örvendő produkció, a Duma Impró egyelőre csiszolódik, formálódik a közönség szeme előtt, a közönség segítségével.

 

A füredi Beugró és Duma Impró szeptember 26-án folytatódik a Duma Színházban.

 

Forrás: mixonline.hu

 

süti beállítások módosítása