Díjátadó gálaest a Szarvasi Vízi Színházban

Fesztiválzáró gálaestet rendeznek augusztus 18-án, vasárnap este nyolc órakor a Szarvasi Vízi Színházban.

 

Az esten fellép Reviczky Gábor, Nemcsák Károly, Keresztes Ildikó, Csombor Teréz, Vida Péter, Nagy Erika, Liszi Melinda, Csomós Lajos és Nagy Róbert, a Békéscsabai Jókai Színház művészei, valamint az Orszlán Zenekar és a szarvasi Babilon Tánc Sport Egyesület hip hop táncosai. 

 

Szarvasi Vízi Színház web


A Magyar Teátrum Nonprofit Kft. által üzemeltett Szarvasi Vízi Színház most záruló nyári évadában negyven belépődíjas és negyven ingyenes előadást láthatott mintegy ötvenezer néző. Az évadon belül rendezték meg a Magyar Teátrumi Társaság hat tagszínházának részvételével a II. Magyar Teátrum Nyári Fesztivált.

 

Az egri Gárdonyi Géza, a Veszprémi Petőfi, a kecskeméti Katona József, a budapesti Turay Ida, a debreceni Csokonai és a Békéscsabai Jókai Színház előadásait hét főből álló társadalmi zsűri kísérte figyelemmel, és ők döntötték el, mely színházak, illetve kik kapják meg vasárnap este a közösségi és egyéni Vízi Szarvas Díjakat, valamit Szarvas Város Különdíját.

A fesztivál legjobb előadásainak, és művészeinek járó elismeréseket a Színházi Óhajtó című élő kívánságműsor keretében adják át, melyben a műsorszámokat a társadalmi zsűri tagjai kérhetik, és a www.viziszinhaz.hu honlapon valamint a helyi Rádió Szarvas műsorában közvetítik élő adásban.

 

 

süti beállítások módosítása