Fiatal színjátszókat keres a Kerekasztal Színház

A Marczibányi Téri Művelődési Központ és a Kerekasztal Színházi Nevelési Központ pályázatot hirdet színjátszó vagy a színjátszás iránt érdeklődő, 16-24 év közötti fiatalok számára, új, közös produkciójuk próbafolyamatában és az előadás működtetésében való részvételre.


A résztvevőknek lehetőségük lesz arra, hogy tapasztalatot szerezzenek egy színházi előadás létrehozásának folyamatában. A közös munka során, adott alaptörténetből kiindulva, improvizációk és tréningek során fog kialakulni a színdarab, melynek bemutatója 2013 novemberében várható.


Az előadás rendezője Árkosi Árpád, szereplői a tréningeken résztvevő fiatalok, valamint Quintus Konrád, Szalai Krisztina, és a Kerekasztal Színház tagjai.

 

kerekasztal

Fotó: kerekasztalszinhaz.hu


Az alkotó folyamat első szakasza 2013. augusztus 21-31-ig, naponta 9-17 óráig tart (aug. 25. vasárnap szünet). A tréningek bejárós tábori rendszerben, a Marczibányi Téri Művelődési Központban zajlanak, melyen a kiválasztott diákok számára a részvétel ingyenes, és a 10 nap során a szervezők napi háromszori étkezést biztosítanak a számukra.


Az augusztusi táborban összesen 20 fiatal vehet részt. Egy részük - az alkotó folyamaton túl - lehetőséget kap arra is, hogy az elkészülő színdarabban szerepeljen. A próbafolyamat szeptemberben és októberben, az iskolai elfoglaltságokhoz alkalmazkodva folytatódik, időpontjait később egyeztetjük.

A részvételi szándékot a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével, a kerekasztal@kerekasztalszinhaz.hu címen jelezhetik.

További információ kérhető Lipták Ildikó projektvezetőtől: 06 30 274 90 66

 

süti beállítások módosítása