Nyerjen jegyet az ír szteppkirálynő előadására!

Játékunkon 3 darab páros jegyet sorsolunk ki a Catherine Gallagher Quenn of the Dance című ír sztepptánc showra, mely 2013. augusztus 22-én (csütörtökön) 20.00 órától tekinthető meg a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.


A Szabadtéri Színpad ajánlója:

 

Az ír sztepptánc dívája, Írország Nemzeti Bajnoka, Catherine Gallagher vadonatúj produkcióval tér vissza a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra. A Queen of the Dance középpontjában a nő, a nőiesség áll, annak minden emocionális többletével, kreativitásával, finomságával, ugyanakkor kirobbanó lendületességével. 


A többszörös ír sztepptánc világbajnok új show-jában fantasztikus látvány, gyönyörű ruhák, fergeteges ritmus és új, modern koreográfiák ejtik rabul a közönséget, élő zenekaros, önálló koncerttel is felérő zenei kísérettel. Az autentikus ír zenei és táncelemekre épülő produkciót Catherine izgalmas, újszerű, modernebb zenei alapokra helyezett koreográfiái színesítik. 

A Queen of the Dance produkció sokféle stílust és műfajt társít, a hagyományos, „géppuskalábú” ír sztepptánc mellett az akrobatikus tánc és a balett elemeit is. Catherine imádja Magyarországot, ezért a hazai közönség előtt tisztelete jeléül egyik koreográfiájában magyar néptáncelemek is megjelennek. 

Az est sztárvendége: Barry John Gallagher, a Lord of the Dance szólótáncosa.

irsztep3
Kérdés:

Mi a címe annak a produkciónak, amellyel Catherine Gallagher legutóbb Magyarországon járt?

 

a, Celtic Queen

b, Lord of the Dance

c, Irish Dance Tornado

 

A helyes válaszokat 2013. augusztus 20. (kedd) 14 óráig várjuk a lead@szinhaz.hu címre.

 


Catherine Gallagher’s
QUEEN of the DANCE
ír sztepptánc show

2013. augusztus 22. (csütörtök) 20:00
Margitszigeti Szabadtéri Színpad
(2 óra, egy szünettel)

süti beállítások módosítása