Folytatódik a Vígdiák program

A Vígszínház standja is várta az érdeklődőket augusztus 22-én és 23-án a „Tanév itt kezdődik!” – Országos Szakmai Tanévnyitón a Syma Csarnokban. Azok, akik ellátogattak az eseményre a 2013-2014-es évad bemutatói mellett a Vígdiák programról is kaphattak információkat, vagy csatlakozhattak a Vígpajtik népes táborához.

1
A Vígszínház standja is várta az érdeklődőket augusztus 22-én és 23-án a „Tanév itt kezdődik!” – Országos Szakmai Tanévnyitón a Syma Csarnokban. Azok, akik ellátogattak az eseményre a 2013/2014-es évad bemutatói mellett a Vígdiák programról is kaphattak információkat.


A 2013/2014-es évadban is folytatódik a Vígdiák program, melynek keretében számos kedvezményt vehetnek igénybe a fiatal generáció tagjai. Aki pedig segíteni szeretne a színház társulatának a Vígnapon, a Down-szindróma világnapján vagy a Vígmajálison, jelentkezhet önkéntesnek.

 

2

 

Bérletvásárlásra is nyílt lehetőség a 2013/2014-es Álomévadra. A bérlettulajdonosok kedvezményesen láthatják a Danton halálát, A revizort és a Lumpáciusz Vagabunduszt a Vígben, és Az álomkommandót, a Vízkeresztet és a Vőlegényt a Pestiben. Saját színházi évad tervezésére is van lehetőség: Vastaps vagy Ráadás Bérletét bárki összeállíthatja, és ott a repertoár előadásai mellett az új bemutatók közül is válogathat.

 A bérletbe kiválasztható akár a Sógornők, a Popfesztivál 40, a Mephisto, a Toldi vagy a Téli utazás című előadást is.

 

 

süti beállítások módosítása