Délután a legjobb - Évadnyitó bemutató a Városmajorban

A fővárosi Fogi-Bulvárszínháznál évek óta hagyomány, hogy a Fogarassy András vezette társulat a Városmajori Szabadtéri Színpadon tartja évadnyitó premierjét. Idén egy vígjáték, Ray Conney: Délután a legjobb című darabja kerül színre szeptember 7-én, 20 órától.

 

Sokaknak ismerős lehet a szerző, Ray Conney neve. Koltai Róbert A miniszter félrelép című filmje ugyanis ezen komédia filmes adaptációja. A Fogi-Bulvárszínház premierjén Harsányi Gábor, Nyertes Zsuzsa, Straub Dezső, Fodor Zsóka, Harmath Imre, Fogarassy Bernadett, Straub Péter, Fogarassy András és Lengyel Eleonóra működik közre, a rendező Straub Dezső.

 

delutan-alegjobb

 

A színház repertoárja tovább bővült az idén, a kisebbek számára a Nyakigláb, Csupaháj, Málészáj c. magyar népmesével és Bálint Ágnes Egy egér naplójával, az ifjúsági korosztálynak pedig egy 1956-os musicallal, Pesti Srácok címmel.

 

A felnőttek számára új produkció Pierre Barillet - Jean-Pierre Gredy, Nádas-Szenes alkotópárosok zenés vígjátéka, A kaktusz virága Götz Anna és Böröndi Tamás főszereplésével, valamint Harsányi Gábor: Színház vagy szex című aktuális komédiája, amelyet szeptember 29-én 19 órakor az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban mutatják be Várkonyi András, Nyertes Zsuzsa, Cseke Katinka, Borza Valentin, Heller Tamás, Harsányi Gábor, Várkonyi Andrea és Virág László szereplésével. A rendező pedig maga a szerző, Harsányi Gábor.

 

süti beállítások módosítása