Indul a bérletárusítás a kézdivásárhelyi színházban

Szeptember 10-től lehet színházbérletet váltani a kézdivásárhelyi Városi Színház 2013-as őszi / téli évadjára. A kézdivásárhelyi színház új bérletrendszerrel várja régi és új nézőit. Az érdeklődők kevesebb bérlet közül válogathatnak, de gazdagabb és színesebb repertoárból. 


A 2013 / 2014-es évad mecénásai számára 400 lejért kínál bérletet a Városi Színház, ami belépést biztosít az intézmény összes előadására.


A négy nagyszínpadi előadásra érvényes felnőttbérlet Gábor Áron névre változott, ára 40 lej. A Boér Géza névre hallgató bérletet a diákok és nyugdíjasok válthatják meg 30 lejért. A Toldi bérlet, pedig változatlanul megmarad támogatói bérletnek, amit ugyancsak 30 lejért vásárolhat meg a színházba járó közönség.


A színház kedvezményeket kínál a vidékről beutazó nézőknek, ők kedvezményes áron, 30 lejért válthatnak bérletet a 2013-as őszi / téli évadra.

 

kezdivasarhely vigado2

 

A Vigadó Művelődési Ház szervezőirodájában munkanapokon 8 – 15 óra között válthatnak bérletet az érdeklődők. A bérletes előadásokra szabadjegyet is lehet váltani a fennmaradó helyek függvényében.

A kisiskolások számára nem indít bérletrendszert a Városi Színház, de az évadban a legkisebbeket is várja a nézőtérre az intézmény. A szomszédos városok gyerekelőadásai helyet kapnak a céhes város Művelődési Házában, amit szabadjeggyel lehet majd megtekinteni.


Az őszi/téli évad repertoárját magyar szerzők művei dominálják. Az évad első előadása a Déry Tibor regényéből készült Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című musical, Kolcsár József rendezésében. Ezt követi a Figura Stúdió Színház előadása, a Mandragóra című komédia Kövesdy István rendezésében, majd a bérletes évadot a Szatmárnémeti Színház Harag György Társulatának Finito című szatírájával zárja a helyi színház. Bérleten kívül mutatja be Szigligeti Ede: Liliomfi című darabját a Városi Színház, ezzel az előadással búcsúzva az óévtől.

 

Bérleten kívül az Osztály Színház is helyet kap a színház repertoárján. Ezeket az előadásokat a helyi líceumok egyikében lehet majd megtekinteni.

 


Forrás: Kézdivásárhelyi Városi Színház

süti beállítások módosítása