Fodor Annamária: 'Engedélyem van rá, hogy abnormális legyek'

Az Újszínházból a Tháliába szerződött Fodor Annamária, aki a színházi szerepei mellett a Munkaügy című sorozatban is játszik. Az általa megformált karakterekről és az Újszínháztól való távozásáról is mesélt a Pepita Magazinnak. Lapszemle.

A Pepita Magazin cikkéből:

 

„Az Új Színházban töltött éveim alatt is benne voltam rengeteg dologban. Valójában nem akartam eljönni, csak vágytam új dolgokra, energiákra. A szabadúszástól viszont iszonyatosan féltem. Annyira boldog voltam, amikor megtudtam, hogy a Thália Színház csapatát fogom erősíteni, mint amikor felvettek a főiskolára” – hangsúlyozta a színésznő, amikor az Újszínháztól való távozásáról kérdezték.

 

fodor annamaria

 

Fodor Annamária mesélt arról is, hogy miért kedveli az általa alakított Laura szerepét a Váltságdíj című darabban:

„A színház befogadta a Neptun Brigád által Baksa Imre rendezésében színre vitt Váltságdíj című darabot, amelyben egy kifosztott anyát, Laurát alakítottam. A történet krimibe illő, arról szól, hogy elrabolják a gyerekemet, és milyen lelki megpróbáltatásokon megyek keresztül, amíg megkerül. Imádom csinálni, nagyon mély, kínzó, fájdalmas és tanulságos sztori.”


A színésznő a Munkaügy című sorozatban is játszik, arról is mesélt, miként találta meg ez a szerep: „Márton Balázsnak, a sorozat operatőrének jutottam eszébe, ő szólt édesapjának, a sorozatot rendező Márton Istvánnak, hogy engem tudna elképzelni a titkárnő, Timi szerepére. A figurának köszönhetően mindent csinálhatok, amit csak szeretnék, akár infantilis, bolondos dolgokat is. Engedélyem van rá, hogy abnormális legyek, ezért élek is a lehetőséggel” – magyarázta Fodor Annamária.

 

„Alapjában véve én egy komoly lány vagyok. A humor pedig isteni adomány. Sokszor élek vele, hiszen bármilyen helyzetben jól jön. Akár a színpadon, akár a kamerák előtt, ahol egy egészen más oldalamat mutathatom meg a közönségnek. Egyik nap vad macskanő lehetek, de másnap már akár rózsaszín ruhába öltöztetett hercegnő” –t ette hozzá a színésznő.


süti beállítások módosítása