Több premiert tart a Katona

Több változás is történik a Katona József Színház műsorában.

Technikai okok miatt csak november végén kerül sor a Katona József Színházban a kivándorlással foglalkozó új produkció bemutatójára.

 

Az átszervezés és új időzítés miatt az eddig Ultonia munkacímen futó bemutató alkotógárdája és címe is változhat, az előadás először november 29-én lesz látható. Szintén a műsort érintő változás, hogy az eredetileg meghirdetett programhoz képest eggyel több bemutatót tartanak a Petőfi Sándor utcában: Ödön von Horváth A végítélet napja című darabját Bagossy László állítja színpadra, a bemutatót október 19-én tartják.

 

katona
Ödön von Horváth történetében egy kisvárosi állomásfőnök egyetlen rossz mozdulata súlyos tömegszerencsétlenséget okoz. Az emberi mulasztás okozta baleset utáni nyomozás alaposan felforgatja a helyiek megszokott életét.

A végítélet napja előadásai az Ultonia eredetileg kiírt előadásnapjain lesznek (október 18., 19., 20., 24., november 3.), az Ultoniára már megvásárolt jegyek ezekre az előadásokra változatlan formában érvényesek, illetve szeptember 30-ig visszaválthatók a Katona Közönségszolgálati Irodájában. A végítélet napjának ingyenes nyílt próbáját október 5-én 11 órakor tartják a Katonában.

A végítélet napja októberi előadásaira szóló jegyek csütörtöktől megvásárolhatók a Katonában személyesen, illetve kedvezményesen az interneten.

süti beállítások módosítása