2 férfi és 4 nő történetével indul az évad a Pécsi Harmadik Színházban

'Zenés mese, talányos krimi, kortárs színmű és a magyar költészet remekei' egyaránt szerepelnek a Pécsi Harmadik Színház októberi programján. 

 

A Pécsi Harmadik Színház ajánlója:


Két férfi és négy nő története fellobbanó szerelemmel, némi irigykedéssel és jó adag féltékenységgel fűszerezve – ezt ígéri Kiss Judit Ágnes: Prága, főpályaudvar című drámája, amelyet 2011 tavaszán ősbemutatóként tűzött műsorára a Pécsi Harmadik Színház.

 

Praga fopalyaudvar

Prága, főpályaudvar (fotó: Tóth László, pecsiharmadikszinhaz.hu)

 

A Vincze János rendezte előadás a kelet-közép-európai valóság egy mozaikjával szembesít minket. A csemegebolt zárt világába érkező sármos művészlélek igencsak felkorbácsolja az ott dolgozók érzelmeit… Lux Ádám és Stubendek Katalin főszereplésével október 7-én e produkcióval nyitja meg 2013/2014-es évadát a teátrum, majd október 31-én ismét műsorára tűzi.

 

A két dátum között pedig a hazai slágereket felvonultató Dallamvarázs, a gyerekeknek szánt zenés kaland, a Bors néni, a legkisebbek örömére Lépegetős babakoncert, szüleiknek egy elgondolkodtató Sprió-tragikomédia, a Príma környék, valamint Hegedűs D. Géza lélekemelő irodalmi összeállítása, s magyarországi ősbemutatóként egy rejtélyes krimi, az Egy életem, két halálom ígér kellemes, tartalmas szórakozást a Pécsi Harmadik Színházban.

 

Forrás: Pécsi Harmadik Színház

 

süti beállítások módosítása