Nyerjen jegyet a Fergeteges című előadásra! - LEZÁRULT !!!

A RaM Colosseum játékán páros belépőjegyet nyerhet az ExperiDance és a 100 Tagú Cigányzenekar szólistáinak közös produkciójára.

 

Az alkotók ajánlója:


Román Sándor tánctársulata, az ExperiDance Production és a 100 Tagú Cigányzenekar szólistái különleges, új produkciójában az 1800-as évek második felének elfeledett világa elevenedik meg.


Miközben a színpadon a negyven cigány muzsikus hangszeréből olyan klasszikus dallamok kelnek életre, mint Liszt rapszódiái, Monti csárdása és a Pacsirta, a táncosok egy álomszerű mulatságba repítenek minket. A beteljesületlen szerelmi vágyaktól izzó fergeteges bál éjszakájának meseszerű történéseit Sissi és Andrássy gróf legendája ihlette.


A történet hősei: egy gyönyörű királyné, egy daliás gróf és egy csodaszép cigánylány, akik eltáncolják a mindenki által egyszer már biztosan megélt, soha be nem teljesülő szenvedély felfokozott, gyötrelmes majd belenyugvó pillanatait.


100 tagu ciganyzenekar
Játék!

Nyerjen páros belépőt a 2013. október 5-i előadásra!


Kérdés:
Mely történelmi személyek ihlették az ExperiDance Fergeteges – A királyné, a gróf és a cigánylány című előadását?

Válasz:
 - Gizella, Szent István
 - II. Erzsébet, Fülöp herceg
 - Sissi, Andrássy gróf

 

A megfejtést a jatek@szinhaz.hu címre várjuk október 2 (szerda) 10 óráig! A nyertest emailben és telefonon is értesítjük!

 

Fergeteges – A királyné, a gróf és a cigánylány
2013. október 5. - 19:00 óra
RaM Colosseum
 

süti beállítások módosítása