Véradást tartanak a Katona József Színházban

Különleges eseményre, véradásra várja nézőit október 13-án, Anamnesis című előadása előtt a Katona József Színház. Közlésük szerint a vérellátás közvetlen támogatásán túl az akcióval céljuk, hogy a hazai egészségügy problémáira ily módon is felhívják a figyelmet.


A Magyar Vöröskereszttel együttműködve, október második vasárnapján 14 és 18 óra között várják azokat, akik tevőlegesen hozzá kívánnak és tudnak járulni az egészségügy egyik állandó problémájának - jelen esetben ez a vérhiány – mérsékléséhez. A kezdeményezéshez a Katona társulatának több kollégája is csatlakozik. 

 

anamnesis
Bodó Viktor rendezésével, az Anamnesis-sel az egészségügy kétségbeejtő, ugyanakkor lassan már megszokott helyzetére próbálnak rámutatni, abban a hitben, hogy nem kell ennek mindig így lennie. Hasonló módon a véradást is figyelemfelkeltő céllal rendezik, és remélik, hogy minél többen elmennek segíteni.

A véradáshoz nélkülözhetetlen eredeti személyi igazolvány, TAJ- és lakcímkártya. 

Minden résztvevőnek 33%-os, az Anamnesisre szóló kedvezménykupont adnak ajándékba, a K:önyv és Bolt jóvoltából pedig az első 20 véradó egyedi katonás kulcstartót kap. 

A véradás időpontja: október 13., vasárnap du. 14-18 óráig

A véradás helyszíne a Sufni és az alagsori ruhatár.

süti beállítások módosítása