"Korrupció mindig is volt" - Koós János a Krétakörrel próbál

A Gulyás Márton rendezésében készülő új Krétakör-bemutató, a Korrupció próbáján járt az Index stábja. A népszerű énekest, Koós Jánost kérdezték, aki szerepel az előadásban.

 

Koós János arról számolt be, az előadás rendezője, Gulyás Márton azzal kereste meg, hogy a Krétakör korrupcióról készülő darabjában van egy "súlyos szerep", és rá gondolt. "Egy kicsit nehezebb lesz, mint mondjuk megnézni a Csárdáskirálynőt, ez egy komolyabb téma" - fogalmazott Koós.

 

 

Az énekes arról is beszélt, bár a korrupció a téma, civilben nem foglalkozik politikával. "Ady Endre mondta egyszer, ahol a tisztességes élet véget ér, ott kezdődik a politika. Nem volt nagyon buta ember" - tette hozzá Koós János, aki szerint a korrupció igazából nem társítható egyetlen politikai oldalhoz sem, mindenhol, mindig is létezett, háromezer éve és száz éve is. "És szépen folytatódik továbbra is" - hangsúlyozta.

 

Koós János elárulta, egy idős embert alakít az előadásban, aki egyszer "nagyon jól fektetett be". "Remélem, nagyon jól fogom megoldani a feladatom. A rendező is ezt reméli, és azok az emberek is, akik látják a plakátot" - mondta az énekes.

 

Forrás: index.hu

süti beállítások módosítása