Jegyet nyerhet a Római vakációra! - LEZÁRULT!!!

Játékunkkal jegyet nyerhet az Orlai Produkció Római vakáció című darabjának október 28-i előadására.

 

A JÁTÉK LEZÁRULT!!!
 
A nyertes: MONGYI ERIKA
 
Gratulálunk és mindenkinek köszönjük a játékot!

 

 

Audrey Hepburn és Gregory Peck legendás filmje színpadon kelt életre az Orlai Produkciós Iroda és a Szentendrei Teátrum közös produkciójaként..

 

 

Darabtörténet:

Egy örök klasszikus: a romantikus Audrey Hepburn – Gregory Peck film színpadon, Cole Porter dalokkal. Egy kicsiny ország trónörököse, Anna hercegnő hivatalos látogatásra érkezik Rómába. Vele utazik az udvar néhány szigorú képviselője, minden percét protokoll események töltik ki. A lány fellázad, és egy váratlan pillanatban megszökik, hogy felfedezze az Örök Várost. Persze azonnal nyomába szegődik a bulvársajtó, hogy szaftos pletykákkal szolgáljon a közönségnek. élükön az elszánt Joe Bradley, aki minden áron nagy sztorit akar szállítani megrendelőinek – ha kell, magába is bolondítja a hercegnőt.

 

 

Tenki Réka az előadásról:

 

"A hercegnőt játszom, amit a filmben Audrey Hepburn. Utánozhatatlan, és nem is szabad utánozni. Hepburn igazi kultusz. A legjobb színész sem tudja visszaadni a személyiségét, ahogy sugárzott a szerepein keresztül. Az a dolgunk, hogy az arculatunkra, a lényünkre formáljuk a mi Római vakációnkat, hogy a nézők olyan előadást lássanak, amiben nem a filmes emlékeiket kérik számon".

 

romai vakacio

 

Kérdésünk:

 

Ki rendezte az Orlai Produkció darabját?

 

A válaszokat a jatek@szinhaz.hu címre várjuk október 20-áig. A helyesen válaszolók között 1 db páros belépőt sorsolunk ki.

 

 

 

 

süti beállítások módosítása