A mellrák elleni küzdelemért kampányolnak színésznők

Az InStyle Magazin jótékonysági kampányához neves színésznők – Pálmai Anna, Tenki Réka, Pálos Hanna, Borbély Alexandra és Törőcsik Franciska – csatlakoztak.

 

 

A Katona József Színház, a Nemzeti Színház és a székesfehérvári színház színésznői az InStyle Magazin jótékonysági kampányában hívják fel a figyelmet a mellrák elleni küzdelem fontosságára.

Idén október 13-án, vasárnap került sor a hagyományos lánchídi sétára az Egészség Hídja Összefogás Egyesület szervezésében, amely ezúttal a mozgás jegyében pink biciklizéssel, rollerezéssel, görkorizással egészült ki. A menet a Magyar Telekom Krisztina körúti székháza elől indult délután 16 órakor, majd az Alagúton és a Lánchídon át a Magyar Tudományos Akadémia parkolójában egy gyors pihenő után a Hard Rock Café elé gurult be a Vörösmarty térre, ahol ingyenes könnyűzenei koncertek, egészségügyi felvilágosítások és más interaktív programok várták a fiatalokat és az idősebbeket. A rendezvényen találkozhattunk a kampány arcaival és művész támogatóival.

 

szinesznok

A színészek által viselt pólókat ide kattintva lehet megrendelni. Az eladott darabok árával a mellrák ellenes kampányt támogatják.

 

 

süti beállítások módosítása