Bohócdoktorok kerestetnek!

A Magyar Bohócok a Betegekért Alapítvány kétnapos bohócdoktor műhelymunkát és válogatást hirdet. Időpont: 2013. november 9-10. (szombat-vasárnap)

Az alapítvány felhívása:

 

Olyan kiváló előadói képességekkel rendelkező jelöltek jelentkezését várjuk, akik tudnak nevettetni, úgy érzik, bírják a hivatással járó lelki megterhelést, és kellő elhivatottságot éreznek ahhoz, hogy hosszú távon részt vegyenek az alapítvány munkájában. Előadó művészeti végzettség és ilyen területen szerzett tapasztalat előnyt jelenthet, de nem feltétel.

A tréningre és válogatásra fényképes önéletrajzzal és motivációs levéllel lehet jelentkezni 2013. október 25-ig a bohoctrening@gmail.com e-mail címen. Minden jelentkezőt 2013. október 31-ig e-mailben értesítünk arról, tudjuk-e fogadni a műhelymunkán, illetve a helyszínről, a pontos időpontról és egyéb tudnivalókról.

 

 bohocdoktor


Egyúttal olyan önkéntesek jelentkezését is várjuk 2013. október 25-ig a fenti e-mail címen, akik egyéb területeken (háttérmunka, pályázatírás stb.) segítenék az alapítvány munkáját.

A 2000-ben alapított Magyar Bohócok a Betegekért Alapítvány eddig több mint kétezer vizit során közel százezer beteg arcára csalt mosolyt. Céljuk a testileg, lelkileg vagy szellemileg sérült betegek hagyományos kórházi kezelésének kiegészítése a nevetésterápia módszerével. Az alapítvány kiemelkedő munkásságáért elnyerte a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetségének díját. A műhelymunkát és válogatást az alapítvány művészeti vezetője, Balogh László, azaz Dr. Lala okleveles artistaművész, nívódíjas bohócművész vezeti.

 

Az alapítvány honlapja: bohocdokik.hu

 

süti beállítások módosítása