Meghosszabbított bérletárusítás Szatmárnémetiben

A Harag György Társulat szombatig tartja fenn a tavalyi bérletesek helyeit az Északi Színházban. Mindazok, akik eddig nem hosszabbították meg bérletüket a 2013/2014-es, ünnepi évadra, még megtehetik 2013. október 19-én 13 óráig.

 

A Harag György Társulat idei bérleteiben két ülőhely szerepel: egyik az Északi Színházba, a másik pedig a Szakszervezetek Művelődési házába szól. Mindazok a nézők, akik a színház átmeneti otthonában is hűséges bérletesei maradnak a társulatnak, megőrizhetik ülőhelyeiket a színház visszaköltözése után is, a régi épületben. Ugyanezek a helyek érvényesek az épületfelújítás megkezdése előtt az Északi Színházban tartandó előadásokra is.

 

harag

 

Az október 19-i határidőt követően a bérletárusítás nem zárul le, a tavalyi bérletesek helyeit azonban nem tartja fenn tovább a társulat, így mindazok, akik a szombati határidő előtt nem jelentkeznek tavalyi bérletükkel a színház jegypénztárában, elveszítik korábbi helyüket a színház épületében. Október 19. után a fennmaradó helyek közül szabadon válogathatnak az érdeklődők, illetve mindazok, akik eddig várólistára kerültek a bérletárusítás során.


A társulat ezúton tudatja a bérletesekkel, hogy a két terem közti méretkülönbségek és a nézőtér elrendezése közti eltérések folytán a Szakszervezetek Művelődési Házára vonatkozóan nem tudnak az Északi Színháznak megfelelő teremrajzot készíteni, így a társulat átmeneti otthonában lévő ülőhelyek között érkezési sorrendben válogathatnak a nézők (a hűséges tavalyi bérletesek megszokott helyét csak az Északi Színházban tudják fenntartani, a visszaköltözés utánra is). Az említett okokból is érdemes időben érdeklődni a színház Horea úti jegyirodájában, ugyanis a Szakszervezetek Művelődési Házában már igen korlátozott a fennmaradt helyek száma.


Az érdeklődők a színház Horea úti jegypénztárában válthatnak bérleteket, hétköznap 10 és 17 óra között, illetve szombaton 10 és 13 óra között. Bővebb információkért a 0261-712106-os telefonszámon vagy a szervezes@harag.eu e-mailcímen lehet érdeklődni.

 

Forrás: Harag György Társulat

süti beállítások módosítása