Mahó Andrea Los Angeles-ben lép fel

November 1-jén a Szoboszlai Sándor Dél-Kaliforniai Magyar Színházban Mahó Andrea Pankotay Péterrel lép színre. A Madách színésznőjét telefonon sikerült elérni, mesélt amerikai élményeiről és arról mi mindent kellene tanulnunk a tengerntúli emberektől. A stop.hu hírét szemléztük.

29594 650957944937809 1830816153 n

 

A Madách Színház művésznője Los Angelesben hamarosan önálló estjével kápráztatja el a Magyar Színház közönségét. A baráti kör tiszteletbeli elnökévé kérték fel, mint az itthoni zenés színházi élet egyik jeles képviselőjét, hogy ezáltal is erősítsék az anyaország és a kinti magyarság kapcsolatát.


Andrea azt meséli, hogy nagyon jól érzi magát, kinn gyönyörű minden, az emberek, főleg az Amerikában élő magyarok nagyon kedvesek. Szerinte az amerikaiaktól profizmust, precizitást kellene tanulnunk, és elsősorban az élet szeretetét..


mahó
A színésznő hazai bázisa, a Madách Színház, ahol a kollégák büszkék rá, hogy társuk a showbiznisz egyik központjában léphet fel. Amikor hazaér novemberben, már az Operaház Fantomjának a 700. előadására koncentrál...

A teljes cikket ITT olvashatják.

 

 

süti beállítások módosítása