Nyári Krisztián a Bárka közönségtalálkozójának vendége

Nyári Krisztián irodalomtörténész és Dr. Sivadó Máté kriminológus a Bárka Álarcosbál című előadása utáni közönségtalálkozó vendége 2013. október 30-án.

alarcosbal26
A Bárka ajánlója:

II. Gusztáv svéd király élete utolsó óráját éli Delblanc színművében, 
az Álarcosbálban a Bárka előadásában.
Izgalmas óra.

Ahogy reméljük az lesz az előadás utáni beszélgetés órája is, ahol ezt a témát igyekszünk körüljárni. De nemcsak a svéd királyról lesz szó, hanem olyan példákat keresünk, ahol ez az utolsó óra jellegzetes részévé vált az egész életmű szempontjából, legyen művész, bűnöző, vagy akár köznapi ember. Mi történik velünk a halál kapujában? – kérdezi a Berzsenyi Bellaagh Ádám rendezte előadás is, de mi emellett két szakértőt is fölkértünk az együtt gondolkodásra. Egyikük Nyáry Krisztián irodalomtörténész, akinek a magyar irodalmi szerelmeskönyve, Így szerettek ők címmel az idei könyvhét szenzációja volt.

 

nyk01b

 

Másikuk pedig dr. Sivadó Máté kriminológus, rendőrszázados, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanársegédje, aki munkája során különleges esetekkel találkozik. Mindketten sok meghökkentő esetet tudnak, miközben az előadásról is elmondják majd véleméünyüket az alkotók jelenlétében. És természetesen, ahogy a Bárka közönségtalálkozóin megszokott, kíváncsian várjuk a Te véleményedet is!

 

 

süti beállítások módosítása