Vasárnap újra Jóembert keresünk és VÍGegyetem!

November 3-án, vasárnap este az évadban először lesz látható a Jóembert keresünk a Vígszínházban! A XIII. POSzT fődíjas előadása után a színházban a VÍGegyetem keretén belül beszélgetnek az alkotókkal, melyre minden érdeklődőt szeretettel várnak.

poszt
Michal Dočekal rendezése a XIII. Pécsi Országos Színházi Találkozón elnyerte a legjobb előadás díját, Eszenyi Enikőt pedig a legjobb női főszereplőnek járó díjjal jutalmazta a szakmai zsűri és a közönségzsűri is. Sen Te és Sui Ta kettős szerepéért Eszenyi Enikő megkapta a Színikritikusok díját is a legjobb női főszereplő kategóriában. 


 Az előadást, amely vasárnap este 39. alkalommal kerül majd a színpadra, eddig csaknem 40000-en látták. A Jóembert keresünkben Eszenyi Enikő mellett Lengyel Tamás, Mészáros Máté, Lukács Sándor, Telekes Péter, Fesztbaum Béla, Molnár Áron, Kerekes József és Borbiczki Ferenc látható.

 

joembert
A vasárnap esti előadást követő VÍGegyetemre mindenkit szeretettel vár a társulat. A beszélgetésbe bárki bekapcsolódhat, ahogy azt már a Víg hűséges nézői megszokhatták, egy kérdés sem marad megválaszolatlanul.

 

 

süti beállítások módosítása