Szulákkal, Pellerrel és az Elfújta a széllel zárja az évet az Operettszínház

Szeged és Sopron után decemberben „hazatér” az Operettszínházba az Elfújta a szél című musical. Az év utolsó napjaiban pedig a teátrum két művésze is önálló show-műsorral lepi meg a nézőket. A Budapesti Operettszínház év végi programkínálata ezzel még nem ér véget, sőt, átnyúlik januárra is.

Az év utolsó nagy musicalpremierje 2013. december 13-án lesz az Operettben. A nyári, nagyszabású szegedi és soproni szabadtéri produkciók után Gerard Presgurvic francia zeneszerző, Margaret Mitchell Elfújta a szél című Pulitzer-díjas regénye alapján készült musicaljét a budapesti közönség is élvezheti. Presgurvic nevét a nézők már jól ismerik, hiszen az ő nevéhez fűződik a a Rómeó és Júlia című musical is, amelyet a mai napig teltház előtt játszanak az Operettben.

 

elfujta a szel

 

A Budapesti Operettszínház - koprodukcióban a Szegedi Szabadtéri Játékokkal - az Elfújta a szél-bemutatóval nem titkoltan a híres irodalmi művek adaptációinak sorát kívánja folytatni. Az Elfújta a szél  főszerepeit olyan művészek játsszák, mint Janza Kata, Szabó P. Szilveszter, Gubik Petra, Vágó Zsuzsi, Szomor György, Bíró Eszter, Nádasi Veronika, Brasch Bence, Veréb Tamás, Serbán Attila, Lehoczky Zsuzsa, Csengeri Ottília, Petridisz Hrisztosz, Szerényi László, Pálfalvy Attila és Kocsis Dénes. A darabot Somogyi Szilárd rendezte.

 

Szilveszter este is ezzel az új musicallel várják a közönséget a Budapesti Operettszínházban, ahol az előadást követően folytatódik a mulatság szórakoztató programokkal, vacsorával és hajnalig tartó retro-diszkóval. Másnap, január 1-jén pedig az immár elmaradhatatlan Újévi Operett Gála lesz műsoron.

 

EDV 3711  

Az óév még tartogat néhány meglepetést a nézők számára az Operettben: decemberben a teátrum két művésze is önálló show-műsorral jelentkezik. 2013. december 17-én Szulák Andrea nagyszabású gálával lép színpadra, melynek apropója pályafutásának jubileumi évfordulója. A művésznő zenekarával, valamint a Győri Filharmonikusokkal kísérletet tesz arra, hogy egyetlen felejthetetlen estében összegezze színész-énekesi karrierjét. Szenteste előtt egy nappal, december 23-án pedig Peller Károly mutatja be egy látványos show keretében Ez Karácsony! című albumát. Peller Károly táncos-komikusként az ünnepi hangulatot egy kis humorral fűszerezi, és megelpetésvendégekből sem lesz hiány.

 

rómeó és júlia
2013. Presgurvic musicallel zárul 2014. pedig Presgurvic musicallel indul a Budapesti Operettszínházban. Januárban lesz tíz éve, az Operettszínház bemutatta a ma már klasszikussá vált Rómeó és Júliát. E jeles napra különleges gálaműsorral készül a Budapesti Operettszínház - felidézve az elmúlt esztendők legizgalmasabb pillanatait, egyedi, csak a jubileumi gálán látható produkciókkal, és természetesen az összes jelenlegi szereplő és sztárvendégek részvételével!


A különleges jubileum mellett januárban továbbra is láthatók sikerprodukcióink az Operett nagyszínpadán, a Raktárszínházban és a Tháliában, és folytatódik az Operettsztárok Budán rendezvénysorozat - az Átrium Film-Színházban január 21-én Vágó Bernadettel és Vágó Zsuzsival, 22-én pedig Szabó Dáviddal találkozhatnak egy zenés talk show keretein belül.

 
Forrás: Budapesti Operettszínház

süti beállítások módosítása