KékSzobaHall - A hétvégén Vitray Tamás és Enyedi Ildikó beszélget

2013 októberétől újra várja látogatóit vasárnaponként este 7-től a Budapest Jazz Clubban a KékSzobaHall színházzal, zenével, irodalommal és rendhagyó beszélgetésekkel.

ketten

 

 

Vitray Tamás és Enyedi Ildikó beszélget!

 

A Kékprodukció 2013 februárjában indította útjára a KékSzobaHall elnevezésű programsorozatot a Budapest Jazz Clubban (XIII. Hollán Ernő u. 7.) azzal a céllal, hogy legyen egy hely, ahol találkozhatnak mindazok, akik szívesen néznek színházat, hallgatnak zenét, szívesen cserélnek gondolatokat, kíváncsiak a világra és egymásra és szeretnek játszani. A vasárnaponként megrendezésre kerülő színházi, zenei, irodalmi esteken a Kék Művészügynökség által képviselt alkotók és barátaik lépnek színpadra.

 

A napokban ünnepli 81. születésnapját a legendás újságíró, Vitray Tamás, aki Veiszer Alinda meghívásának eleget téve a Felcserélt életek című sorozat következő estjén, november 10-én Enyedi Ildikó filmrendezővel beszélget. A Színház- és Filmművészeti Egyetem egykori és jelenlegi tanárai együtt mesélnek gyerekkorról, pályaválasztásról, a szakmáról, sikerekről és a nehezebb pillanatokról.

 

gordoneszter

fotó: Gordon Eszter

 

Levél a nézőhöz - A KékSzobaHall szervezői írtak:

Kedves Barátaink!

Egy hónapja indult a KékSzobaHall elnevezésű programsorozat új évada a Budapest Jazz Clubban és nagy örömünkre azt tapasztaljuk, hogy hétről hétre szép számban összegyűlnek azok, akiket érdekel a színház, az irodalom, a zene. Sőt, mostanra visszatérő vendégeket is köszönthetünk.

Reméljük, hogy egyre többen tudják már, hogy a KékSzobaHall a Budapest Jazz Clubban működik ugyan, de nem a klub szervezésében, hanem a Kék Művészügynökséghez kötődő Kékprodukció rendezvényeként. Természetesen sok segítséget kapunk a klubtól, egyebek mellett például a jegyárusításban is; a Szabadtér Jegyirodán (VI. Nagymező u. 68.) és az Örkény István Könyvesbolton (XIII. Szent István krt. 26.) kívül itt lehet személyesen, kezelési költség nélkül belépőt venni az estjeinkre. Szintén kezelési költség nélkül lehet vásárolni a http://kekszobahall.jegy.hu internetes oldalon is.

Az elmúlt hónap tapasztalatai azt mutatják, hogy ha biztosítani szeretnék a helyüket egy-egy esten, akkor nézőinknek érdemes elővételben jegyet váltaniuk, hiszen a férőhelyek meghatározott száma miatt nem mindig marad jegyünk előadáskezdésig, ezért mindenkit arra buzdítunk, hogy időben foglalja le vagy vásárolja meg belépőjét.

Folyamatosan arra törekszünk, hogy minél színvonalasabb szolgáltatást nyújtsunk a KékSzobaHall vendégeinek, ezért igyekszünk begyűjteni az észrevételeket, jó tanácsokat és az esetleges kritikákat is. Kérjük, segítse Ön is a munkánkat és írjon nekünk: szervezes@kekprodukcio.hu.

Üdvözlettel:
a KékSzobaHall csapata

 

 

süti beállítások módosítása