Fringe Fesztivál Gyulán - Előadóművészek jelentkezését várják

A Gyulai Várszínház 2014. július 3-13. között tizedik alkalommal rendezi meg nemzetközi Shakespeare Fesztiválját. A jubileumi évad egybeesik az angol drámaíró születésének 450. évfordulójával, ebből az alkalomból Gyulán Shakespeare Fringe Fesztivált is rendeznek, amelyre előadóművészek jelentkezését várják.

 

Olyan látványosságokat keresnek, amelyek az utcán adhatók elő . Utcaszínházak, kisebb társulatok, színművészeti egyetemisták, diákszínjátszók jelentkezését várják, akik egy-egy Shakespeare művet, vagy Shakespeare-ről illetve a koráról szóló produkciót mutatnak be.

 

gyula

 

A reneszánsz korabeli színházi előadások szüneteiben mutatványosok szórakoztatták a közönséget, ezek mai utódat keresik. Zsonglőrök, tűznyelők, akrobaták, cirkuszi mutatványosok, gólyalábasok, bábosok, zenészek jelentkezését várják, akik szívesen bemutatkoznak a gyulai fesztivál közönségének.


A jelentkezéseket a produkció és az előadó rövid bemutatásával, 2014. január 31-ig várják a Gyulai Várszínház, 5700 Gyula, Kossuth u. 13. címre, vagy a gyulaivarszinhaz@t-online.hu email címre. Bővebb információ a 66/463-148-as telefonon, vagy e-mailben kérhető.

süti beállítások módosítása