Akusztikus munkatársat keres a Vörösmarty Színház

A székesfehérvári Vörösmarty Színház a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet a színház szcenikai csoport/hangtár szervezeti egységéhez tartozó akusztikus munkatárs munkakör betöltésére.

Akusztikus munkatársat keres a Vörösmarty Színház Tovább

CD jelenik meg a Miss Saigon produkció dalaiból

Január 9-én jelenik meg a Miss Saigon legismertebb és legnépszerűbb dalait felvonultató CD. Az élő felvételt Sopronban, az MKB Musical Aréna gigantikus szabadtéri színpadán bemutatott előadás alatt rögzítették.

CD jelenik meg a Miss Saigon produkció dalaiból Tovább

'Nemcsak a gyerekek vágya a mese!' - A sivatag hercege Pécsett

Galuska László Pál mesejátéka: A sivatag hercege nyerte meg a Pécsi Nemzeti Színház és a Jelenkor Irodalmi és Művészeti Folyóirat közös szervezésében meghirdetett Lázár Ervin családi mesedarab pályázatát. A díjnyertes darab ősbemutatójára 2013. január 11-én, 17 órától kerül sor. Az előadás…

'Nemcsak a gyerekek vágya a mese!' - A sivatag hercege Pécsett Tovább

Meanwhile in Kansas - 3D mapping vetítésű előadás a Bárkán

Magyarország első 3D mapping vetítésű prózai előadásának premierjére kerül sor január 10.-én, a Bárka Színházban, Radnai Márk rendezésében. A Meanwhile in Kansas egy progresszív-fikciós-dokumentarista-trash kórkép lesz. Arról, hogy ez mit is jelenthet, cikkünkben olvashatnak.

Meanwhile in Kansas - 3D mapping vetítésű előadás a Bárkán Tovább

Hol tűnt el Esterházy nemzetis ajánlója?

Sem a műsor készítői, sem a Magyar Rádiót felügyelő alap nem árulják el, ki tüntette el a rádió műsorából Esterházy Péter két mondatát, amelyben a Nemzeti Színház előadásait ajánlotta a hallgatóknak - számolt be az Origo.

Hol tűnt el Esterházy nemzetis ajánlója? Tovább
süti beállítások módosítása