Fesztivál-indító - Avignonban az SZFE

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Színház- és Filmművészeti Egyetem négy hallgatója is részt vesz idén a színházi élet egyik legrangosabb mustráján Avignonban. Geréb Zsófia, Herczog Noémi, Kovács Dániel, és Nagy Gergő fesztivál-indító beszámolóját olvashatják.

Fesztivál-indító - Avignonban az SZFE Tovább

Wagner 200 - Négy órába sűrített Ring Bayreuthban

A Bayreuthi Fesztivál ünnepélyes megnyitója előtt egy nappal Wagner A nibelungok gyűrűje című 16 órás monumentális tetralógiájának négy órába sűrített változatát adják elő a városi színházban július 24-én. A tervek szerint a produkciót elhoznák Budapestre is.

Wagner 200 - Négy órába sűrített Ring Bayreuthban Tovább

Pozíciók szűntek meg a szegedi színházban

Nem változik jelentősen a Szegedi Nemzeti Színház társulata a következő évadban - számolt be Gyüdi Sándor, a színház újraválasztott igazgatója. Azonban Danis Lídia és Lazók Mátyás Budapesten folytatják pályafutásukat, de a közönség láthatja még őket Szegeden is.

Pozíciók szűntek meg a szegedi színházban Tovább

Zoltán újratemetve - Vidnyánszky Zsámbékon rendez

Egy tragikus szerelem groteszk története a vasfüggöny tövében: Zelei Miklós Zoltán újratemetve című darabját láthatja a közönség Zsámbékon július 25-én és 26-án. A Nemzeti Színház, a Beregszászi Illyés Gyula Magyar Nemzeti Színház és a Zsámbéki Színházi Bázis közös produkcióját Vidnyánszky…

Zoltán újratemetve - Vidnyánszky Zsámbékon rendez Tovább
süti beállítások módosítása