Folytatódik a Libikóka Krizsó Szilviával - Almási Éva is vendég

Krizsó Szilvia január 21-én Almási Éva színművésszel és Kéri László politológussal beszélget sikerekről és kudarcokról a Radnóti Színházban.

A Libikóka sorozatról:

 

Az egyiknek sikerül, a másiknak nem – állítja a híres sláger, és Krizsó Szilvia újságíró, televíziós műsorvezető is, az est házigazdája, aki vendégeit sikerről és kudarcról faggatja. Könnyű anekdotázás és őszinte vallomások, elsöprő győzelmek és csúfos bukások története meglepetésekkel – a közönség és a vendégek számára is.

krizso szilvia

Krizsó Szilvia a januári Libikókáról:

Almási Éva simán és büszkén öregasszonyozza magát, ami teljesen elképesztő, pláne ha ti is láttátok volna otthon, melegítőben, amit pont úgy tud viselni, mintha nagyestélyiben lenne. És ahogy kocogott mellette a kutyája! Tündéri nő! És annyira fiatalos a gondolkodása. A hangja, a nevetése pedig ugyanolyan búgó és erotikus, mint volt mondjuk 20 éve. Tényleg látnotok kell őt. Olyan gondolatokat kaphattok tőle, amelyek gyökeresen megváltoztatják az életszemléleteket, persze pozitív módon. Velem ez történt az előinterjún.


Almasi EvaFotó: Diósi Imre

 

Kéri László meg egyszerűen magával ragadó. Vele nem megkerülhető, hogy kicsit politizáljunk, amit persze nem is bánok, de azért az se semmi, ahogy megtanult angolul, majd elutazott egy kisebb vagyont, csak hogy a gyerekeinek megmutathassa Anglia múzeumait. Na, erre mondják azt, hogy nem semmi. Ha nem hiszitek, járjatok utána!"

 

Keri-Laszlo


Január 21-e este 7, Radnóti Színház. Mi ott leszünk.”

 

süti beállítások módosítása