A nagy szülinapi buli - Athina a Belvárosi Színházban ünnepel

2014-ben kerek születésnapot ünnepel Papadimitriu Athina, melyet színházi koncerttel ünnepel február 22-én a Belvárosi Színházban, magyar, görög, spanyol, francia és olasz történeteket prózában, versben, zenében és táncban elmesélve.

 

A Belvárosi Színház ajánlója:


Papadimitriu Athina görög származású magyar színész-énekesnő. Számtalan főszerepben aratott sikert (Elektra, Júlia), de zenés színpadok és showműsorok állandó szereplője is (A nyomorultak – Mme. Thenardier, Jézus Krisztus Szupersztár - Mária Magdolna, La Mancha lovagja - Aldonza). Emellett vendégszerepelt Görögországban is, többek között Melina Mercouri szerepét alakította színpadon.

 

Athina

 

A kétrészes műsor az egyes műveket kerettörténetbe ágyazza, így párhuzamos síkon fut a próza és a tánc. A Latin érintés és a Végtelen érintés című albumok dalai mellett felcsendülnek új szerzemények is. Emellett magyar (Cserháti Zsuzsa, Charlie, Máté Péter) és külföldi előadók (Gipsy Kings) slágereinek átdolgozásai is elhangzanak.

Az esten közreműködik Kutik Rezső gitárművész, Lippai Andrea flamencotáncos, Papanikolau Nikosz görög táncos, a Helidonaki tánccsoport, az Akropolisz együttes és a Rhytmo Latino. Lesz capoeira bemutató, valamint a művésznő gyermekei, Trokán Anna és Trokán Nóra köszöntik édesanyjukat.

 

Athina - A nagy szülinapi buli
2014 február 22. (szombat) 20:00

Belvárosi Színház

 

süti beállítások módosítása