Lépj be a pártba! - Támogatói programot hirdet a Krétakör

A Krétakör március 27-28-29-én mutatja be A Párt című előadást a Trafóban, Schilling Árpád rendezésében. Az előadáshoz kapcsolódóan támogatói programot hirdetnek.

A "párttagságot" vásárlók 2 főre szóló belépőt kapnak a premierre, részt vehetnek a március 30-án tartott Párt Kongresszuson, és akár Brüsszelbe is elkísérhetik az alkotócsapatot.

 

 

Ajánló A Párt c. előadás elé:

 

Schilling Árpád új produkciója a közélet újragondolására szólítja fel a jelenlegi rendszer kritikusait, de azokat is, akik szerint minden a legnagyobb rendben. A Párt jelenetsorait a magyar és európai közélet inspirálta.

Mentor és tanítvány: az elismert iskolaigazgató és a sikeres vállalkozó, akik jó barátok voltak, de mára közéjük állt a Párt. Egy kis magyarországi városban ízlelgetik a demokráciát. A két család kapcsolata elmérgesedik, amelynek szörnyű következményei lesznek.

A Krétakör előadásában színház, koncert, film és cirkusz keveredik egymással.

 

part-header

 

The Party koncert a 29-i előadás után!

Európai koncertturnéjának keretében Budapesten is fellép a The Party zenekar. A Párt című Krétakör produkció kísérőrendezvénye önálló zenei programként is várja az érdeklődőket. A színházi előadásra érvényes jeggyel a koncertre kedvezményes belépő is váltható!
Zenészek: THE PARTY BAND - Bozsóki ImreBoross LeventeHock Ernő, Mészáros ÁdámLawrence Williams


Vásárold be magad a Központi Bizottságba! - a Krétakör támogatói programjáról:

 

közp

 


A Párt legfontosabb kádereinek kiválasztása érzékeny és bizalmi kérdés. Ahogy a Párt főideológusa fogalmazott: a cél nem más, mint hogy minden azokhoz kerüljön, akik bánni tudnak vele. Vásárold meg a Központi Bizottság tisztségeinek bármelyikét, hogy megszerezd az egyedi, sorszámozott, limitált és az alkotók személyes üzeneteivel ellátott tagkönyvek egyikét. Hogyan teheted ezt meg, és mit kínál még a Krétakör a KB tagság mellé?

1) A névre szóló, fényképes, sorszámozott és limitált, Schilling Árpád és az alkotó csapat személyes, kézzel írt üzeneteivel ellátott műbőrkötéses tagkönyvek egyikét, és a hozzá való kitűzőket.


2) 2 főre szóló belépőt A Párt március 27-ei premierjére a Trafóba.


3) 2 főre szóló belépőt A Párt koncertre március 29-én este a Trafóba.


4) 2 főre szóló belépőt A Párt Kongresszusára, ahol a KB tagság és az előadás alkotói gárdája közösen ünnepel március 30-án este a Púderben.


5) Sőt! Ha eljössz a március 30-ai Párt Kongresszusra, és ott egy maximum két perces beszédben beszámolsz a titulusodból fakadó munkaköri tevékenységed eredményeiről, és ezt a legmeggyőzőbben teszed, úgy elnyerheted a lehetőséget, hogy a Krétakör stábjával utazz Brüsszelbe, A Párt első turnéállomására május elején!

 

A Központi Bizottságba itt lehet belépni.

 

 

Még több információ a Krétakör blogján 

 

 

A PÁRT
 
Szereplők: Matthieu Gary, Fragan Gehlker, Kiss-Végh Emőke, Nagy Zsolt, Juliette Navis, Ördög Tamás, Sárosdi Lilla, Szalontay Tünde, Vasil Tasevski, Terhes Sándor, Marc Vittecoq
Zene: Lawrence Williams & Bozsóki Imre
Zenészek: THE PARTY BAND - Bozsóki ImreBoross LeventeHock Ernő, Mészáros ÁdámLawrence Williams

A dalokat fordította: Závada Péter
Jelmez: Nagy Fruzsina
Jelmeztervező asszisztens: Pattantyús Dóra
Film: Nagy Zágon, Tóth-Ridovics Máté
Animáció: Ásmány Zoltán, Sánta Balázs
Grafikus: Sánta Dániel, Turai Balázs

Dramaturg: Bíró Bence
Rendezőasszisztens: Salamon Eszter
Író, rendező: Schilling Árpád

Bemutató: március 27., Trafó

További előadások: március 28., 29.

 

süti beállítások módosítása