Boldogság 69:09 - Jegyet nyerhet az ExperiDance előadására - LEZÁRULT!!!

Játssz az RaM Colosseum és a Szinhaz.hu közös játékán, és nyerj egy páros belépőjegyet a Boldogság 69:09 című előadásra!

D9DU1170


A RaM ajánlója:

Az ExperiDance előadása 1969 és 2009 történéseit, korszellemét állítja párhuzamba, korhű jelmezekkel és ismert slágerekkel.


Az alkotók egy szerelmi történeten keresztül mutatják be a két korszakot, mert úgy vélik: a szerelem egy olyan egyetemes érzelem, amely független politikától, történelemtől, kortól és divattól, a boldogság utáni vágy, a boldogság keresése pedig örök. 

 

IMG 3311

 

A darabbéli tánc- és mozgáskultúra is igazodik a 40 évvel ezelőtti trendekhez - egykor illendőnek, néhol kötelezőnek számított a társastánc tanulás, az oktatás humoros pillanatai is megelevenednek a színpadon. A 2009-es évet pörgős és túlfűtött diszkó- és elektronikus zenék, táncok és helyenként akrobatikus mozdulatsorok idézik meg az előadásban.


A múltidézéshez hozzájárul, hogy a korabeli hajviselet és divat is megjelenik a színpadon. A jelmezek Debreczeni Ildikó munkái.

 

A jelenetek hangulatát nagyban meghatározzák az audiovizuális elemek, például az ún. esős-esernyős jelenetben, amelyben nem csak hallani lehetett az esőkoppanás hangját, de a fénytechnikának köszönhetően még az aszfaltról fel-felcsapódó esőcseppek is láthatóvá válnak. Az előadás fény- és hangtechnikai megoldásaiért Szimeiszter Balázs és Kupcsik Bertalan felel. 

 

IMG 3320

 

Kérdés:

 

Melyik két kort helyezi párhuzamba az előadás?

a, 1956/2006
b, 1969/2009
c, 1989/2009

 

A helyes választ a jatek@szinhaz.hu címre várjuk március 13-ig. A nyertest telefonon és emailben is értesítjük.


Előadás: 2014. március 25. 19:00 óra

RaM Colosseum

Forrás: RaM Colosseum

 

süti beállítások módosítása