Gasztroszínházi sorozatot indít a Kecske Bárszínház

Négy produkcióból álló repertoárral indítja el gasztroszínházi sorozatát a fél éve Kecskeméten megnyílt Kecske Bárszínház.

A steak és sushi fókuszú bisztrókonyha a kultúrának is nagy szerepet szentel. Az eddigi zenés és irodalmi programok után tavasszal már a színház kedvelői is megtalálhatják az ízlésüknek megfelelő kulturális - és kulináris - csemegéket. Mindezeket ráadásul egy eseménybe sűrítve, hiszen a gasztroszínház lényege, hogy a színházi jelenetek és az étteremi fogások harmonikusan kiegészítik egymást, egy szerves egységet képeznek.

 

kecske


A színházról a Kecskeméti Színjátszó Műhely és a volt Krúdy Gasztro Színház tagjaiból alakult Hírös Gasztroszínház gondoskodik. Magyar és német nyelven is bemutatásra kerül A fogadósnő, Carlo Goldoni komédiája, a Delírium című interaktív kocsmaszínház pedig a különleges alkoholok és az abszurd humor kedvelőit szórakoztatja majd.


A Mikropódium Színház közreműködésével Gulyás Terka kalauzolja majd el a gyerekeket egy interaktív gasztrobábszínházban a kedvenc magyaros ételünk készítésének titkai közé.


A tavaszi évad nyitóelőadása a Delírium lesz április 17-én, 19 órától.

 

A Kecske Bárszínházról (Kecskemét, Rákóczi út 32-34.) további információkat itt talál.

süti beállítások módosítása