Milyen lesz az új Cirkuszhercegnő? - Videóajánló a bemutató elé

 

Március 7-én mutatja be az Operettszínház Kálmán Imre A Cirkuszhercegnő című operettjét, amelynek librettóját a darab rendezője, Verebes István fordította és értelmezte újra. Az alkotók arról vallottak, mitől lesz izgalmas a klasszikus, mégis újító szellemben visszatérő Cirkuszhercegnő.

Cirkuszhercegno sajttaj 5

 

A Cirkuszhercegnő története- március 7-én az Operettszínház színpadán, három porondon bontakozik ki: egy cirkuszin, ami az élet porondja, valamint egy szentpétervári palota, illetve egy bécsi hotel porondján, ahol nem csak Mister X és Fedora különleges találkozásnak lehetünk tanúi, hanem a régi klasszikus operettek és mai modern életszemlélet randevújának.

 

 

Kálmán Imre Cirkuszhercegnőjében Fischl Mónika, Bordás Barbara, Homonnay Zsolt, Vadász Zsolt, Stohl András, Mészáros Árpád Zsolt, Szabó Dávid, Peller Károly, Kékkovács Mara, Szendy Szilvi, Lehoczky Zsuzsa, Felföldi Anikó,  Faragó András, Dézsy Szabó Gábor, Jantyik Csaba, Melis Gábor, Balogh Bodor Attila, Marik Péter, Arányi Adrienn és Magasházy István lép színpadra a Budapesti Operettszínházban.

 

operett

 

A koreográfus Tihanyi Ákos lesz, akinek számos musical után ez lesz az első operett-munkája, Tordai Hajnal a jelmezeket, Mira János a díszleteket tervezte. Az elősadás két karmesteer, Makláry László zenei vezető és Szabó Mónika.

 

A darabról bővebben itt olvashat.

 

 

süti beállítások módosítása