Elmarad az M/S tavaszi bemutatója a Katonában

Dömötör András rendező betegsége miatt elmarad a Katona József Színház egyik tervezett új produkciója, az M/S bemutatója, illetve a produkció áprilisra és májusra tervezett előadásai.

A már megvásárolt jegyek a színház jegypénztárában május 31-ig visszaválthatók. A produkció bemutatóját 2014 őszén tartják meg, ahogy az eredetileg április 5-re tervezett nyílt próbát is.

 

marat

 

A kialakult helyzetre tekintettel az M/S tervezett előadásnapjain és főpróbahetén a Kamra legsikeresebb produkcióit tűzik műsorra a következők szerint:

Április 20., 15 óra - A mi osztályunk
Április 21., 19 óra - Rükverc
Április 22., 19 óra - A mi osztályunk
Április 26., 20 óra - Top Dogs
Május 8., 20 óra - Vörös
Május 17., 19.30 - Rükverc
Május 24., 20 óra - A mi osztályunk

A meghirdetett új előadásokra a jegyelővétel március 21-én 11 órakor kezdődik a jegypénztárban és a Katona József Színház weboldalán. Az M/S-jegytulajdonosoknak elővételi jogot biztosítanak a meghirdetett előadásokra, ők jegyeiket - az árkülönbözet megfizetése mellett -, március 20-án 11 és 21 óra között cserélhetik át a jegypénztárban.

A műsorváltozás miatt elmarad a Szép napok május 8-i, Sufniba tervezett előadása. A jegyek átcserélhetők a színház jegypénztárában a produkció későbbi előadásaira, vagy visszaválthatók ugyanott május 18-ig.

 

Forrás: Katona József Színház

süti beállítások módosítása