Nyílt nappal, kulisszajárással vár a Centrál Színház

Március 29-én, szombaton nyílt napot tart a Centrál Színház a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében! Lesz kulisszajárás, nézői pályázatok felolvasása, és beszélgetés az autizmusról A kutya különös esete az éjszakában című darab kapcsán.


A Centrál Színház nyílt napja az Autisták Világnapjához kapcsolódik, melyet április 2-án tartanak. Március 29-én, szombaton délután 14.00-tól "a pincétől a zsinórpadlásig" nyitva lesz a színház. A nyílt napon való részvétel ingyenes.

 


Program:

14.00-tól: Kulisszajárás és színházi titkok - csoportos körbevezetés 10 percenként. Az idegenvezetők: Puskás Tamás igazgató, Vándor Veronika rendezőasszisztens és Baráthy György dramaturg. A jelentkezés előzetes regisztrációhoz kötött ( marketing@centralszinhaz.hu vagy a helyszínen érkezési sorrendben)

14.00-15.00: Szabálytalan földrajz-óra: a kulisszajárások alatt a színház emeleti előterében Papp János, a Vándor-színész, történeteket mesél utazásairól.

15.00-tól: Kamaszkorom legszebb/legrondább... - néző-író pályázat legjobb szövegeinek felolvasása a Kisszínpadon. Közreműködnek a színház művészei.

16.00-tól: Beszélgetés az Autisták Világnapjához kapcsolódva a Kisszínpadon. Beszélgetőtársak: Sajó Eszter, klinikai szakpszichológus, a Cseperedő Alapítvány egyik alapítója, Tóth Tamás szülő, Puskás Tamás rendező. A beszélgetést Sándor Erzsi vezeti.

közben - 16.00-tól: Próbales: kisebb csoportokban be lehet lesni a nagyszínpadon A kutya különös esete az éjszakában próbájára.

Forrás: Centrál Színház

 

süti beállítások módosítása