Diákokat vár budapesti Shakespeare workshopjára a Jókai Színház

Április 12-én, szombat délután angol nyelvű Shakespeare workshopot szervez középiskolásoknak a békéscsabai színház.

lear

 

 

A Békéscsabai Jókai Színház és Chris Rolls rendező felhívása:

 

Kedves Diák barátom!

 

 

Chris Rolls vagyok, színházi rendező Londonból. Ha van benned mersz és érdekel a színház világa, akkor tégy próbát és diáktársaiddal együtt lépjünk be Shakespeare világába!

 

A kalauzod ezen az utazáson én leszek néhány magyar színész barátommal Dobó Katával, Kara Tündével és Czitor Attilával.

Április 12-én, szombat délután várlak benneteket és kísérőiteket Budapesten a Pesti Színházban (1056 Váci utca 9.), ahol egy játék keretében három órát kalandozhatunk a drámaíró világában. Ez alatt az idő alatt kihívásokkal, játékos szituációkkal találjátok magatokat szembe, fogunk nevetni és meglepődni egyaránt.

 

chris

 

Mit kell tenned ehhez?

 

- Szervezz egy diák csapatot barátaiddal maximum 5 fővel!- Küldjetek egy emailt a Jókai Színház szervezőirodájának a szervezoiroda@jokaiszinhaz.hu –ra és kérjetek tájékoztatást a játékról. A levélben küldjetek telefonszámot is, amin keresztül csapat képviselőjét elérhetjük.- A csapatoddal hamarosan kaptok egy e-mailt, ahol részletesen tájékoztatunk benneteket, a részvétel lehetőségéről és minden szükséges tudnivalóról.

 

Kiket várunk?

 

- Olyan diákokat, akik elmúltak 14 évesek- Olyan diákokat, akik beszélnek angolul (nem kell nyelvvizsga, de tudj és ne félj megszólalni)- Olyan diákokat, akik szeretik a kalandot és kipróbálnák magukat különböző szituációkban.

 

Mikor válhatsz legközelebb angol színésszé? Ez Britanniában is csak keveseknek adatik meg. Ezt a lehetőséget most ragadd meg!

Felírtad az e-mail címet? E nélkül ne sétálj el!

 

 

 

süti beállítások módosítása