24 órás versfolyam a Jókai Színházban - Várják a jelentkezőket!

A hagyományokhoz híven a Békéscsabai Jókai Színház és a Cervinus Teátrum A költészet napja alkalmából irodalmi fesztiválra hív minden verset szerető olvasót, alkotót, költőt, színművészt, színiiskolást.

Békéscsabán, az Ibsen-ház udvarán újra 24 órás, a Szarvasi Vízi Színházban pedig 8 órás versmondó és versolvasó fesztivált rendeznek. A program Békéscsabán 2014. április 10-én déli 12-kor indul, és másnap, József Attila születésnapján, 12 órakor ér véget. Szarvason április 10-én déli 12-kor indul és este 8 órakor ér véget.

 

versfolyam

 

Közéleti személyiségek, politikusok, ügyvédek, művészek, élsportolók, alkalmi társulások, iskolások óvodások is megállhatnak pár percre A költészet napján, és csatlakoznak a 24 órás versmaratonhoz a Jókai Színház Szalonjában és a TeÁtrium udvarán. Ez idő alatt minden jelentkező elmondhatja, felolvashatja egy-egy kedvenc versét, népszerű színművészek, alkotók és előadók társaságában.

 

Jelentkezni folyamatosan, legkésőbb 2014. április 8-ig lehet. Örömmel fogadják intézmények, iskolák csoportos jelentkezését. Idén William Shakespeare születésének 450. évfordulója előtt is tisztelegnek, ezért kérik a versolvasókat, hogy kedv és lehetőség szerint a halhatatlan Mester verseiből, vagy rá utaló, emlékező versekből is válasszanak.

 

A jelentkezésben kérik megjelölni a nevet, lakcímet, elérhetőséget. Fontos a vállalt, napszak szerinti időpont, a választott költő és a költemény, valamint a helyszín megnevezése. Versre és kalandra fel!

 

Jelentkezni itt lehet.

 

Forrás: jokaiszinhaz.hu

 

 

 

süti beállítások módosítása