Már elérhető a Katona jövő évi pártolói tagsága

Akár a színfalak mögé is betekinthetnek és a társulat külföldi turnéjain is részt vehetnek azok, akik a Katona támogatása mellett döntenek.

 

A Katona felhívása:

 

A Magyarországon egyedülálló pártolói rendszerben a színház barátai amellett, hogy hozzájárulnak a Katonában folyó művészi munkához, közelebb kerülhetnek a színházhoz, exkluzív szolgáltatásokban részesülhetnek és kedvezményesen juthatnak jegyekhez.

 

A háromszintű rendszerben a Pártolók részére elővásárlási lehetőséget biztosítunk, így ők garantáltan az elsők között nézhetik meg új bemutatóinkat, illetve az olyan sikeres produkciók előadásairól sem maradnak le, mint például a Vörös, a Virágos Magyarország és A mi osztályunk. Támogatóink, illetve Mecénásaink számára ezen felül számos további lehetőséget kínálunk. Az utóbbi két kategória tagjai bizonyos előadások után zártkörű beszélgetéseken vehetnek részt, külföldi turnékra is meghívást kapnak és találkozhatnak a társulat tagjaival.

 

amiosztalyunk katona

 Fotó: katonajozsefszinhaz.hu

 

Az egyes kategóriáknak nincs meghatározott díja: Pártolóink maguk dönthetik el - adott sávokon belül -, hogy milyen összeggel támogatják színházunkat. A pártolói kártyák Közönségszolgálati Irodánkban, weboldalunkon vagy banki átutalással megvásárolhatók. Számlaszámunk: OTP 11742001-20065348. Kérjük, a közleményben tüntesse fel: pártolói/támogatói/mecénás befizetés, valamint telefonszámát, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot.

 

Tudnivalók:
- a kártyák egy évadra érvényesek
- adatkezelés: a Katona József Színház a kártya regisztrációjához és használatához szükséges személyes adatokat bizalmasan kezeli, harmadik fél számára nem adja át
- kártya elvesztése esetén a kártya Közönségszolgálati Irodánkban letiltható és új igényelhető. Ennek díja: 1000 Ft.

 

 

A három típusú tagság a 2014/15-ös színházi évadra elővételben már most elérhető a színház weboldalán és jegypénztárában.

 

A tagság előnyeiről részletes információ itt érhető el.

 

Felhívjuk a figyelmét, hogy pártolói tagságunk kizárólag magánszemélyek által vehető igénybe. Amennyiben vállalatként szeretné színházunkat támogatni, részletes információt itt talál.

 

süti beállítások módosítása