Iskolák Napja a Tompa Miklós Társulatnál

Az Iskolák Napja keretében, 2014. május 9-én, pénteken este 19:00 órától rendhagyó bérletcsoportosításban lesz látható Keresztes Attila rendezésében a FIGARO című előadás a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház nagytermében.

23 IMG 0132

 

A féléves vizsgákat és az érettségit megelőző időszakban az iskolák diákjai és pedagógusai közösen vehetnek részt a Pierre Beaumarchais nyomán készült vígjátékon. Az előadásra érvényesek az Aranka György és Bolyai János diákbérletek, illetve a Köteles Sámuel pedagógus bérlet is.

 

A színház külön felhívja a nézők figyelmét, hogy a rendhagyó bérletcsoportosítás okán a Bolyai János és a Köteles Sámuel bérletesek számára ez alkalommal nem a bérletben jelzett helyek lesznek érvényesek! Így az említett két bérlettípus gazdái nulla értékű helyjegyet kell majd igényeljenek előadás előtt a helyszínen, vagy korábban a színház kultúrpalotai jegyirodájában (a kultúrpalotai jegypénztár minden hétköznap déli 12:00 óra és délután 17:30 között tart nyitva). Az Aranka György bérletesek a megszokott helyeiket foglalhatják el.

 

Az előadásra jegyet is vásárolhatnak az érdeklődők!

 

süti beállítások módosítása